Xhupa për meshkuj

Xhupa për Femra

Xhinse për Meshkuj

Veshje Sportive për Meshkuj

Xhinse për Femra

Çizme dhe Kambale për Femra

Këpucë për Meshkuj

Ora për Meshkuj

Elektronike

Veshje për Fëmijë

Na ndiqni në Facebook

  • Transporti

    Dërgimi nga 1-4 Ditë pune në të gjithë Shqipërinë

  • Shërbimi i Klientit

    Mund të na kontaktoni ne Whatsapp, Tel, Chat, Email çdo ditë nga ora 8:30-17:30

  • Pagesa CASH

    Mund të paguani CASH në momentin që merrni produktin. Gjithashtu mund ta ktheni produktin e blerë brenda 48 orësh

Çfarë është Movida.al?

Movida.al është tregu më i madh online në Shqipëri. Objektivi ynë është ai i të pasurit gjithmonë çmimet më të mira për të gjitha produktet që gjenden online. Nëse je një shitës me një dyqan fizik, atëherë ky është momenti dhe vendi i duhur që të rrisësh shitjet dhe fitimet e tua. Zgjidh Movida.al si partnerin ideal të biznesit tënd. Të pëlqen të blesh ato që të duhen në mënyrë të sigurtë direkt nga rehatia e shtëpisë? Në Movida.al, blerjet janë ekstremisht të mbrojtura dhe ti mund të zgjedhësh shumë thjesht se kur dhe ku do të dorëzohet produkti.