Sugjerimet Tona

Elektroshtëpiake

Elektroshtëpiake

Filtrat aktiv

Blender dore
0 Review(s) 
Çmimi 2 190,00 Lekë

ZLN7726

Ngrohese duarsh, e kuqe
0 Review(s) 
Çmimi 990,00 Lekë

Vetem ngjyra e kuqe

Borsë uji me ngrohje elektrike

Ngrohet nga 2 deri ne 10 minuta dhe mban nga 5 deri në 8 orë ngrohje

FSHESE FUEGO
0 Review(s) 
Kujdes: Stoku drejt fundit!
Çmimi 3 490,00 Lekë Çmimi i rregullt 3 990,00 Lekë
Grirese
0 Review(s) 
Çmimi 3 290,00 Lekë

ZLN7795

Panel Fuego PN 2500
0 Review(s) 
Çmimi 3 990,00 Lekë Çmimi i rregullt 6 990,00 Lekë
MIKROVALE LG
0 Review(s) 
Kujdes: Stoku drejt fundit!
Çmimi 12 990,00 Lekë
NGROHESE ROWENTA
0 Review(s) 
Kujdes: Stoku drejt fundit!
Çmimi 5 990,00 Lekë
NGROHESE ROWENTA
0 Review(s) 
Kujdes: Stoku drejt fundit!
Çmimi 5 490,00 Lekë
Je duke parë 1 - 45 nga 563 artikull(j)
Je duke parë 1 - 45 nga 563 artikull(j)