Si të blini në Movida

Hapi 1:  Klikoni butonin HYR nga faqja kryesore:Hapi 2:  Nëse ju jeni klient I ri , vendosni emailin tuaj dhe klikoni REGJISTROHU:Hapi 3: Plotësoni të dhënat tuaja dhe klikoni REGJISTROHU:Hapi 4: Klikoni “SHTO ADRESEN TENDE”Hapi 5: Plotësoni adresën tuaj, numrin e telefonit dhe klikoni RUAJ:Hapi 6: Pasi keni plotësuar të dhënat tuaja, klikoni FAQJA KRYESOREHapi 7: Pasi keni zgjedhur produktin, përzgjidhni masën tuaj dhe klikoni SHTO NE SHPORTEHapi 8: Klikoni PERFUNDO BLERJENHapi 9: Klikoni kutine e pranimit TERMAT DHE KUSHTETHapi 10: Klikoni KONFIRMOJ POROSINEShënim: Pasi kryhet porosia, ju merrni një email konfirmues!