Set: Boks me Bluetooth + Selfie Stick + Powerbank, XYMFR0803BN001

1 590 Lekë

-1 380 Lekë

2 970 Lekë

Pack description

Set: Boks me Bluetooth + Selfie Stick + Powerbank

Pack content

Klikoni per te pare videon e produktit


Boks me Bluetooth dhe support SD Card
AUX
USB
I karikueshem

Selfie Stick me kabell, i bardhe

Bateri e jashtme (Powerbank) 3000 mAh