Set: Rroba banje + Sandale per femra, XYRDP0106BN004215 Lekë


1 290 Lekë

-1 710 Lekë

3 000 Lekë

Pack content

Rroba banje për femra, blu me pika të bardha dhe pjesë ngjyrë mente

Sandale për femra, të bardha me dizenjo