(44, 45) Kambale per meshkuj, ngjyre mustard, B240142

Produkt i ri

2 Copë

Kujdes: Stoku drejt fundit!

1 490 Lekë

-1 200 Lekë

2 690 Lekë

Informacion

Kambale për meshkuj, ngjyrë mustard, me gomë kafe dhe bezhë

Përshtypje

Ende asnjë përshtypje.

Lini përshtypjen tuaj!

(44, 45) Kambale per meshkuj, ngjyre mustard, B240142

(44, 45) Kambale per meshkuj, ngjyre mustard, B240142

Detaje rreth Shitësit

LaVita