Set: Cante + Ore per meshkuj, XYRDP0409BN005

2 200 Lekë

-840 Lekë

3 040 Lekë

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pack description

Set: Cante + Ore per meshkuj

Pack content

Orë për meshkuj, vishnje me ngjyrë gold dhe fushë të zezë

Çantë për meshkuj, e zezë, me rrip
Përmasat: 20cm x 20cm