Set: Portofol + Rrip + Byzylyk per meshkuj, XYRDP2807BN003

1 390 Lekë

-880 Lekë

2 270 Lekë

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pack description

Set: Portofol + Rrip + Byzylyk per meshkuj

Pack content

Portofol për meshkuj, kaf, me logo

Rrip për meshkuj, kaf

BYZYLYK000


Byzylyk unisex, me sfera kafe dhe kryq