Set: Rroba banje + Shapka me gisht per meshkuj, XYRDP1506BN004



850 Lekë


  1. This product is not available at this time.



350 Lekë


1 200 Lekë

-480 Lekë

1 680 Lekë

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pack content

Rroba banje për meshkuj, bojqielli me vija mente dhe të bardha

Shapka për meshkuj, me dizenjo