Set: Rroba banje + Shapka me gisht per meshkuj, XYRDP1506BN005830 Lekë
370 Lekë


1 200 Lekë

-390 Lekë

1 590 Lekë

Pack content

Rroba banje për meshkuj, ngjyrë pjepri me dizenjo vija blu dhe të bardha

Shapka për meshkuj, me dizenjo