Set: Rroba banje + Shapka me gisht per meshkuj, XYRDP1506BN007850 Lekë
350 Lekë


1 200 Lekë

-480 Lekë

1 680 Lekë

Pack content

Rroba banje për meshkuj jeshile, me dizenjo vija të verdha dhe të bardha

Shapka për meshkuj, me dizenjo