Set: Syze dielli + Rrip per meshkuj, XXRDP1505BN016

999 Lekë

-741 Lekë

1 740 Lekë

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pack description

Set: Syze dielli + Rrip per meshkuj

Pack content

SYZEGR6


Syze dielli për meshkuj, skelet dhe xham i zi

Rrip për meshkuj, I zi