Set: T-shirt + Atlete per meshkuj, XYRDP0604BN0081 823 Lekë


  1. This product is not available at this time.

2 600 Lekë

-1 380 Lekë

3 980 Lekë

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pack description

Set: T-shirt + Atlete per meshkuj

Pack content

T-Shirt për meshkuj, blu
Materiali: 80% pambuk, 20% poliester

Atlete për meshkuj
Disponohet në dy ngjyra: blu dhe të zeza