Celular Stone V3 Max, rezistent ndaj ujit dhe goditjeve.

2102XZBB2

Produkt i ri

Bateri 25 dite standby, 20 ore ne komunikim.

Detaje të tjera

6 990 Lekë

Informacion

Celular Stone V3 Max, rezistent ndaj ujit dhe goditjeve, kamera dhe flash light.

Përshtypje

Ende asnjë përshtypje.

Lini përshtypjen tuaj!

Celular Stone V3 Max, rezistent ndaj ujit dhe goditjeve.

Celular Stone V3 Max, rezistent ndaj ujit dhe goditjeve.

Bateri 25 dite standby, 20 ore ne komunikim.

Detaje rreth Shitësit

Big Brother