Makina Rroje

Makina Rroje

Filtrat aktiv

Makine Rroje profesionale...
Çmimi 2 290,00 Lekë Çmimi i rregullt 2 490,00 Lekë

GM-575
FOR TOTAL FACE & BODY GROOMING

Bashkangjitur 5 koka per shkurtim, dhe prerje per koken dhe trupin

Funksione per veshet
Funksione per hunden
Funksione per mjekren, mustaqet, floket etj.

Je duke parë 1 - 45 nga 129 artikull(j)
Je duke parë 1 - 45 nga 129 artikull(j)