MP3 Player

MP3 Player

Filtrat aktiv

MP3 Player per Makine T11...
Çmimi 1 190,00 Lekë

Kjo pajisje është një MP3 Player Bluetooth i zhvilluar për në makinë të përdorur.

Aktivizoni zbulimin e tensionit të baterisë.

Bluetooth pa duar, pastaj mikrofon i integruar, i lehtë dhe i sigurt për t'iu përgjigjur telefonit ID e telefonuesit.

thirrja e përpunimit të zhurmës CVC, zvogëlimi i zhurmës së erës, teknologjia e plotë dupleks që flet.

funksion telefoni A2DP, luani muzikë me cilësi të lartë të telefonit celular direkt pas lidhjes së Bluetooth.

boot automatikisht pas pushtetit të kthehet në kompani, ajo automatikisht hyn në çiftëzimin e shtetit.

mbështetje zgjerimin e kartës TF muzikë muzikë MP3 / WMA format.

vjen me ngarkuesin e makinave, prodhimi 5V-2100m, mund të ngarkojë pajisje dore.

Je duke parë 1 - 14 nga 14 artikull(j)
Je duke parë 1 - 14 nga 14 artikull(j)