Kuzhinë

Kuzhinë

Filtrat aktiv

Set Pjatash 20 cope
Çmimi 2 750,00 Lekë

Set-i permban:

✅6 Pjatanca porcelani nga 27 cm

✅6 Pjata Supe porcelani nga 23 cm

✅6 Pjata Embelsire porcelani 19 cm

✅1 Tas i Madh Sallate porcelani 22*22 cm

✅1 Pjatance e Madhe Porcelani 30*20 cm

Set Pjatash 20 cope
Çmimi 2 750,00 Lekë

Set-i permban:

✅6 Pjatanca porcelani nga 27 cm

✅6 Pjata Supe porcelani nga 23 cm

✅6 Pjata Embelsire porcelani 19 cm

✅1 Tas i Madh Sallate porcelani 22*22 cm

✅1 Pjatance e Madhe Porcelani 30*20 cm

Set Pjatash 20 cope
Çmimi 2 750,00 Lekë

Set-i permban:

✅6 Pjatanca porcelani nga 27 cm

✅6 Pjata Supe porcelani nga 23 cm

✅6 Pjata Embelsire porcelani 19 cm

✅1 Tas i Madh Sallate porcelani 22*22 cm

✅1 Pjatance e Madhe Porcelani 30*20 cm

Set Pjatash 20 cope
Çmimi 2 750,00 Lekë

Set-i permban:

✅6 Pjatanca porcelani nga 27 cm

✅6 Pjata Supe porcelani nga 23 cm

✅6 Pjata Embelsire porcelani 19 cm

✅1 Tas i Madh Sallate porcelani 22*22 cm

✅1 Pjatance e Madhe Porcelani 30*20 cm

Set Pjatash 20 cope
Çmimi 2 750,00 Lekë

Set-i permban:

✅6 Pjatanca porcelani nga 27 cm

✅6 Pjata Supe porcelani nga 23 cm

✅6 Pjata Embelsire porcelani 19 cm

✅1 Tas i Madh Sallate porcelani 22*22 cm

✅1 Pjatance e Madhe Porcelani 30*20 cm

Set Pjatash 20 cope
Çmimi 2 750,00 Lekë

Set-i permban:

✅6 Pjatanca porcelani nga 27 cm

✅6 Pjata Supe porcelani nga 23 cm

✅6 Pjata Embelsire porcelani 19 cm

✅1 Tas i Madh Sallate porcelani 22*22 cm

✅1 Pjatance e Madhe Porcelani 30*20 cm

MIMIX per Pergatitjen e Vezes
Çmimi 1 290,00 Lekë

Gatuani vezët pikërisht ashtu si ju pëlqen , kurrë nuk ka qenë me e thjeshtë. Me këtë makinë të lehtë për t'u përdorur ju mund të përgatitni deri në shtatë vezë, nga gatimi i butë deri në te zier, të gjithë brenda të njëjtit grup. Gatuaj shtatë vezë në të njëjtën kohë . Ju vazhdimisht mund të përgatitni vezët ashtu si ju pëlqen pa yndyrë ose vaj. Kjo makine gatimifunksionon  duke përdorur avull krijuar nga një rezervuar i nxehtë uji. Kapaku përmban një dorezë të vogël në formë veze për ta hapur atë për të shmangur djegie të mundshme nga uji i nxehtë që bie. Ju mund të futni raftin e vogël të përfshirë dhe ta përdorni atë për të bërë perime , duke ju lejuar të krijoni një pjatë të shëndetshme .

Set Pjatash 20 cope
Çmimi 2 750,00 Lekë

Set-i permban:

✅6 Pjatanca porcelani nga 27 cm

✅6 Pjata Supe porcelani nga 23 cm

✅6 Pjata Embelsire porcelani 19 cm

✅1 Tas i Madh Sallate porcelani 22*22 cm

✅1 Pjatance e Madhe Porcelani 30*20 cm

Set Pjatash 20 cope
Çmimi 2 750,00 Lekë

Set-i permban:

✅6 Pjatanca porcelani nga 27 cm

✅6 Pjata Supe porcelani nga 23 cm

✅6 Pjata Embelsire porcelani 19 cm

✅1 Tas i Madh Sallate porcelani 22*22 cm

✅1 Pjatance e Madhe Porcelani 30*20 cm

Kuti Ngrenie Portative ,...
Çmimi 1 990,00 Lekë

Thuaj lamtumirë ushqim të ftohtë të drekës ose radhë të gjatë në mikrovalë. Hani drekë të shëndetshme të nxehtë duke ngrohur ushqimin duke përdorur kutinë tuaj të drekës që vepron si një ngrohës ushqimi i lëvizshëm.

Dizajni në modë, i besueshëm dhe i lehtë për tu sjellë së bashku. Është rezistent ndaj temperaturë të lartë dhe gjithashtu shumë e qëndrueshme.

Steam dhe nxehet enët në një hap, duke ju kursyer më shumë kohë. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë për të ngrohur shumicën e llojeve të ushqimit të gatuar.

Je duke parë 1 - 45 nga 526 artikull(j)
Je duke parë 1 - 45 nga 526 artikull(j)