Ngrohese

Ngrohese

Filtrat aktiv

Ngrohese duarsh, e kuqe
Çmimi 990,00 Lekë

Vetem ngjyra e kuqe

Borsë uji me ngrohje elektrike

Ngrohet nga 2 deri ne 10 minuta dhe mban nga 5 deri në 8 orë ngrohje

Kondicioner portabel First...
Çmimi 7 490,00 Lekë Çmimi i rregullt 7 990,00 Lekë

Harxhimi : 3KW / Orë

Ngrohn/fton ambjente me siprfaqe 20 deri ne 25 meter katror

Ngrohese
Kujdes: Stoku drejt fundit!
Çmimi 2 190,00 Lekë

ZLN1084

Ngrohese
Kujdes: Stoku drejt fundit!
Çmimi 3 490,00 Lekë

ZLN1114

Borse
Çmimi 590,00 Lekë
Je duke parë 1 - 43 nga 43 artikull(j)
Je duke parë 1 - 43 nga 43 artikull(j)