Set: Sensor Parkimi + Mp3 Per Makine, XZBBS82609BN0011 245,00 Lekë1 245,00 Lekë

2 490,00 Lekë
4 580,00 Lekë
Sasia

Pack content

Sensor parkimi me 4 kontrollore

Mp3 per makine modeli CAR S7 Bluetooth , AUX,USB Port dhe SD Port