Set: 4 ne 1, XZBBS82609BN0051 472,08 Lekë642,19 Lekë642,19 Lekë443,55 Lekë

3 200,00 Lekë
4 978,00 Lekë
Sasia

Pack content

Sensor parkimi me 4 kontrollore
Cante bagazhi per makine
Set per qartesine e shikimit dhe mbrojtese dielli per makine

Mbajtese celulari per makine vendoset tek timoni