Set: MP3 Player Per Makine , Me 2 Porta USB + Kabell AUX Per Cdo Lloj Celulari + Mbajtese Pijesh Dhe Telefoni ( 92208XWBB003 )529,94 Lekë350,30 Lekë619,76 Lekë

1 500,00 Lekë
1 670,00 Lekë
Sasia

Pack content

Modulatori FM

Lojtar i MP3-it

Bluetooth

Linja Në

Hyrja në kartën TF

Furnizimi me energji elektrike: Fole e dritës së cigares 12 / 24V

2 porte USB për pajisjet e karikimit

Keyselësat e kontrollit

Kabell AUX per cdo lloj celulari

Mbajtese Pijesh Dhe Telefoni Per Makine