Anycast lidhes per televizor dhe telefon M9
  • Anycast lidhes per televizor dhe telefon M9
  • Anycast lidhes per televizor dhe telefon M9
  • Anycast lidhes per televizor dhe telefon M9
  • Anycast lidhes per televizor dhe telefon M9
  • Anycast lidhes per televizor dhe telefon M9

Anycast lidhes per televizor dhe telefon M9

2 490,00 Lekë
1906XZBB004
Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.
Anycast lidhes per televizor dhe telefon M9