Çmimi i zbritur
 • Mbrojtese telefoni kundra ujit, e zeze
 • Mp3 per makine modeli CAR S7 Bluetooth , AUX,USB Port dhe SD Port
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Mp3 per makine modeli CAR S7 Bluetooth , AUX,USB Port dhe SD Port
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Mp3 per makine modeli CAR S7 Bluetooth , AUX,USB Port dhe SD Port
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese
 • Bateri e jashtme 8000 mAh , I bardhe me dy porta dalese

Set: Bateri e jashtme + Mp3 per makine + Mbrojtese telefoni kundra ujit, XZBB2206BN003

1 790,00 Lekë
3 263,00 Lekë
XZBB2206BN003
10000 Artikuj
Pack content
Sasia

 • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
 • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
 • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Set: Bateri e jashtme + Mp3 per makine + Mbrojtese telefoni kundra ujit