Sensore Parkimi per makina , i zi me 4 kontrollore dhe DIsplay LED
  • Sensore Parkimi per makina , i zi me 4 kontrollore dhe DIsplay LED
  • Sensore Parkimi per makina , i zi me 4 kontrollore dhe DIsplay LED
  • Sensore Parkimi per makina , i zi me 4 kontrollore dhe DIsplay LED
  • Sensore Parkimi per makina , i zi me 4 kontrollore dhe DIsplay LED
  • Sensore Parkimi per makina , i zi me 4 kontrollore dhe DIsplay LED
  • Sensore Parkimi per makina , i zi me 4 kontrollore dhe DIsplay LED

Sensore Parkimi per makina me 4 kontrollore dhe DIsplay LED

1 790,00 Lekë
1307AW1
Sensori i parkimit
Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Kit 4 sensore parkimi  me display, 12V

Display dixhital alfanumerik me indikatore led

Madhësia e display 70x20x30

4 sensorë me ultratinguj Ø 19 mm me konektore lidhës te papërshkueshëm nga uji

Distanca e dedektimit 0.40 > 1.50 m

Përbërësit:

Display

4 sensorë gri

Njësia e kontrollit 

Kablli i ushqimit

Manual montimi