Ulje
  • PowerBank Remax 2600 mAh me baze te bardhe dhe ngjyra te ndryshme ne detaj
  • PowerBank Remax 2600 mAh me baze te bardhe dhe ngjyra te ndryshme ne detaj
  • PowerBank Remax 2600 mAh me baze te bardhe dhe ngjyra te ndryshme ne detaj
  • PowerBank Remax 2600 mAh me baze te bardhe dhe ngjyra te ndryshme ne detaj

PowerBank Remax 2600 mAh me baze te bardhe dhe ngjyra te ndryshme ne detaj

790,00 Lekë
1 290,00 Lekë
2207BB1
Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Powerbank Remax 2600mAh