MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
Çmimi i zbritur
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7
 • MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7

MP3 per makine, per muzike & telefon, me Bluetooth modeli G7

790,00 Lekë
1 290,00 Lekë
1409BB2
Sasia

 • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
 • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
 • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

MP3 per makine, me Bluetooth modeli G7

Ju mund te degjoni muzike ne formatin  MP3 dhe WMA pa pasur nevoje te keni kabllo rreth e qark, gjithashtu mund te kryeni dhe telefonata duke perdorur audion e makines tuaj.

-Suporton USB (ku ju mund te karikoni telefonin ose te degjoni muzike)

-Karte Micro SD 

-Nderlidhje nepermjet fishes AUX

-Redukton zerat e dyfishte ne momentin kur kryeni telefonata