Mp3 per makine , modeli X5 (i Mp3 ) me bluetooth
Çmimi i zbritur
  • Mp3 per makine , modeli X5 (i Mp3 ) me bluetooth
  • Mp3 per makine , modeli X5 (i Mp3 ) me bluetooth
  • Mp3 per makine , modeli X5 (i Mp3 ) me bluetooth

Mp3 per makine , modeli X5 (i Mp3 ) me bluetooth

990,00 Lekë
2 290,00 Lekë
1409BB4
Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Specifikimet 
Suporton telefonata Bluetooth me audion e makines, nderkohe qe mund te luani dhe muzike 
nepermjet lidhjes Bluetooth

Suporton USB, TF card, dhe muzika mund te jete ne formatet MP3/WMA/WAV 
Karikues i integruar nga 5V - 1000mA,eshte i vlefshem per te karrikuar celularin ose tabletin tuaj ne makine 
Parametrat teknologjike          
Modeli : Trasmetues FM X5
Voltazhi ne hyrje: 12 - 24V
Voltazhi ne dalje: 5V +/- 0.25
Rryma ne dalje : 1000mA (Max)

Specifikimet e Bluetooth
Versioni i Bluetooth: V3.0 + EDR (Versioni i fundit i integruar )


Frekuenca:
FM: 87.5MHZ - 108.0MHZ
Fuqia e transmetimit: 87dBuv / 107dBuv