Çmimi i zbritur
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Mp3 per makine me fishe 2 fisha karikimi dhe AUDIO JACK (AUX)
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Mp3 per makine me fishe 2 fisha karikimi dhe AUDIO JACK (AUX)
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mp3 per makine me fishe 2 fisha karikimi dhe AUDIO JACK (AUX)
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza

Set: MP3 + kufje me bluetooth + mbajtese telefoni per makine, 0602XZBBBN004

2 490,00 Lekë
4 070,00 Lekë
0602XZBBBN004
10000 Artikuj
Ngjyra
Pack content
Sasia

 • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
 • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
 • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)