Çmimi i zbritur
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbajtese sendesh per makine
 • Aromatizues makine, me arome vanilje
 • Mp3 per makine me bluetooth me dy porta USB
 • Aromatizues makine, me arome vanilje
 • Mbajtese sendesh per makine
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mp3 per makine me bluetooth me dy porta USB
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mp3 per makine me bluetooth me dy porta USB
 • Mbajtese sendesh per makine
 • Mp3 per makine me bluetooth me dy porta USB
 • Mbajtese sendesh per makine
 • Mbajtese sendesh per makine
 • Mp3 per makine me bluetooth me dy porta USB
 • Mp3 per makine me bluetooth me dy porta USB
 • Mp3 per makine me bluetooth me dy porta USB

Set: Mp3 per makine + Mbajtese Sendesh + Aromatizues + Mbrojtese nga Dielli 2405XZBBBN002

3 490,00 Lekë
4 207,00 Lekë
2405XZBBBN002
Pack content
Sasia
Nuk ka produkte të mjaftueshme në stok

 • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
 • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
 • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.