Çmimi i zbritur
 • Mbajtese magnetike per celular qe ngjitet tek Kroskoti
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbajtese magnetike per celular qe ngjitet tek Kroskoti
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbajtese magnetike per celular qe ngjitet tek Kroskoti
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbajtese magnetike per celular qe ngjitet tek Kroskoti
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës

Set: Film mbrojtes xhami + kufje me bluetooth+ mbajtese celulari 0206XZBBBN002

2 190,00 Lekë
2 707,00 Lekë
0206XZBBBN002
10000 Artikuj
Ngjyra
Pack content
Sasia

 • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
 • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
 • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)