Çmimi i zbritur
 • Mbrojtese telefoni kundra ujit, e zeze
 • PowerBank Remax 2600 mAh me baze te bardhe dhe ngjyra te ndryshme ne detaj
 • Mini Selfie Stick me fishe , ngjyre portokalli
 • Mini Selfie Stick me fishe , ngjyre portokalli
 • PowerBank Remax 2600 mAh me baze te bardhe dhe ngjyra te ndryshme ne detaj
 • PowerBank Remax 2600 mAh me baze te bardhe dhe ngjyra te ndryshme ne detaj
 • Mini Selfie Stick me fishe , ngjyre portokalli
 • Mini Selfie Stick me fishe , ngjyre portokalli
 • Mini Selfie Stick me fishe , ngjyre portokalli
 • Mini Selfie Stick me fishe , ngjyre portokalli

Set: Mini Selfie Stick+ Powerbank + Qese Uji 0307XZBBBN002

1 290,00 Lekë
1 448,00 Lekë
0307XZBBBN002
10000 Artikuj
Ngjyra
Pack content
Sasia

 • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
 • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
 • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.