Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi
 • Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi
 • Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi
 • Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi
 • Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi
 • Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi
 • Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi
 • Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi
 • Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi

Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi

8 990,00 Lekë
2807XZBB001
Sasia

 • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
 • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
 • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Power Bank Multifunksionale per Makina Start-Up Xindi

Bateri e jashtme multifunksionale per makinen tuaj

Me kapacitet 12000 mAh dhe suporton bateri makine deri ne 400 AMPS

Drite LED dhe dy dalje USB per te karikuar dy produkte njekohesisht

Me mbi 100 cikle karikimi. Karikohet per 4 ore

Si funksion:

-Sigurohuni qe numri i dritave te ndezura te power bank te jete jo me pak se 3

-Lidhni filline  kuq te baterise me anen (+) te automjetit

-Te ziun me anen (-)

-Lidhni skajin e kabllit me prizen

-Kur te ndizni makinen hiqni kabllin e skajit, shkeputeni

Per te karikuar pajisjet tuaj: 

Vendosni kabllin tek vendi i USB 5V 2A