Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB
 • Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB
 • Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB
 • Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB
 • Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB
 • Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB
 • Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB
 • Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB
 • Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB
 • Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB
 • Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB

Smartphone Doogee BL7000 4GB/64GB

25 990,00 Lekë
2011XZBB001
Sasia

 • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
 • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
 • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Dual SIM
Ekrani 5,5 inch
CPU 4 cores Cortex-A53 1,5 GHz
RAM 4 GB / ROM 64 GB
2 Kamera paresore dhe 1 selfie nga 13 MP te pajisura me flash
Rrjeti 4G
Bateria 7060 mAh deri ne 38 dite standby. 
Dimensionet 156 x 76 x 11 mm
Pesha 220 gram
Fingerprint,bluetooth,GPS,Wifi,multi-touch