Android box
  • Android box
  • Android box
  • Android box
  • Android box

Android box MXQ Pro 4K

5 990,00 Lekë
0703XZBB001

1 Ram/8 Rom
CPU: ARM Cortex-A53 
Processor: Amlogic S905W  


Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Android box MXQ Pro 4K 


Tani mund ta ktheni televizorin tuaj ne Smart TV!! 

Aparati sherben per ta kthyer televizorin tuaj si te ishte nje Smartphone. Mund te kryeni cdo funksion qe kryeni ne nje Smartphone neprmjet telekomandes. Mund te lundroni ne internet,te shikoni ndeshje,Filma, dhe shum funksione te tjera. 

MXQPro 4K Amlogic s905 android 5.1 1GB 8GB Quad Core me telekomande. 

4 porta USB Shërbimet e Google ,

TV Smart,

Skype,

Facebook

YouTube

Perfshihen :Telekomanda, Dekoderi,Kabell HDMI,Karikuesi,dhe Manuali i Perdorimit