Kasetofon MP5 Player me video dhe audio
Çmimi i zbritur
  • Kasetofon MP5 Player me video dhe audio
  • Kasetofon MP5 Player me video dhe audio
  • Kasetofon MP5 Player me video dhe audio
  • Kasetofon MP5 Player me video dhe audio
  • Kasetofon MP5 Player me video dhe audio
  • Kasetofon MP5 Player me video dhe audio

Kasetofon MP5 Player me video dhe audio

4 490,00 Lekë
5 990,00 Lekë
2203XZBB001
Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Kasetofon MP5 Player me video dhe audio
Ekran 4 inch LED
Bluetooth
Trasmetues FM
Karte TF
USB Support
Mund te istaloni dhe kamera ne pjesen e pasme te makines