Çmimi i zbritur
  • Android MP5 Player me sistem multimedia per makine
  • Android MP5 Player me sistem multimedia per makine
  • Android MP5 Player me sistem multimedia per makine
  • Android MP5 Player me sistem multimedia per makine
  • Android MP5 Player me sistem multimedia per makine
  • Android MP5 Player me sistem multimedia per makine
  • Android MP5 Player me sistem multimedia per makine
  • Android MP5 Player me sistem multimedia per makine

Universal MP5 Player me sistem multimedia per makine

5 990,00 Lekë
9 990,00 Lekë
0606XZBB001

20.5CM X 14 CM X 17 CM

Sasia

 

 

 

Android MP5 Player me sistem multimedia per makine

7 inç HD player radio MP5 me ekran dixhital me prekje.

Karakteristika të bazuara në vetura - Specifikues FM / AM tuneri radio me RDS, amplifikator max 4  45W paraprakisht me fuqi më të lartë 4  24w RMS, AUX / Kamera rezervë /  Bluetooth.

Mbështetja e lidhjes së pasqyrës: mbështetja e telefonisë celulare për Android për ndarjen e telefonave celularë të telefonisë celulare. Si është shumë e rreptë me kabllon e të dhënave.

Funksioni Bluetooth: Bluetooth i integruar për transmetim audio pa tel, Mikrofoni i integruar për thirrjen pa duar.

Zgjidheni problemin tuaj të thirrjes kur drejtoni, duke e bërë udhetimin tuaj më shumë te sigurte. Cfare ka me shume? Lidhni telefonin tuaj me funksion Bluetooth, ngrini tingujt e këngëve tuaja të preferuara në altoparlantin e makinës

Asistenca e sistemit të parkimit të makinave. Do të kthehet në mënyrë automatike të parkimit, regjistro trafikun.

Kamera e pasme e pasme e syrit: Lente me pamje të gjerë 170 ° 12 LED vizion natën IP68 kamera e pasme e papërshkueshme nga shikimi i pasëm, automatikisht backup kurrizor siguron rezervë të shpejtë dhe të sigurt, së bashku me stereo audio Din të dyfishtë, ideale për shumëllojshmëri të automjeteve: -truck, mini-van etj