Çmimi i zbritur

Vontech TV

2 490,00 Lekë
2 790,00 Lekë
82712XZTRH001
6 Artikuj

Vontech TV

Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Dekoder DVB-T2 Tuner + Youtube,

Aparat i domosdoshëm për të parë kanalet Dixhitale Tokësore të gjeneratës së dytë DVD-T2

Ka te integruar perforcuesin e sinjalit,i cili ben te mundur kapjen e sinjalit edhe ne zonat me te thella  ku sinjali eshte i dobet.

Menuja e apartit eshte Shqip,e cila e ben lehtesisht te perdorshme nga te gjith pjestaret e familjes.

Ka nje porte USB te cilen mund ta perdorni si MultiMedia Playerte mirefillte  per te pare video foto apo edhe per te degjuar muzike.

Dekoderi ka te instaluar Youtube ,  Google Map dhe 2 lojra per kohen tuaj te lire.

Cilesi Full HD 1080P,

Mund te lidhet me internet nepermjet nje usb wireles card.