Kepuce uji per femra, blu
Çmimi i zbritur
  • Kepuce uji per femra, blu
  • Kepuce uji per femra, blu
  • Kepuce uji per femra, blu
  • Kepuce uji per femra, blu
  • Kepuce uji per femra, blu
  • Kepuce uji per femra, blu

Kepuce uji per femra, blu

450,00 Lekë
990,00 Lekë
RDP26044
1 Artikulli
Masa e Këpucëve
Sasia
Kujdes: Stoku drejt fundit!

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Këpucë uji për femra, blu me vija të bardha dhe bojqielli