Çmimi i zbritur
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Mp3 per makine me fishe 2 fisha karikimi dhe AUDIO JACK (AUX)
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Mp3 per makine me fishe 2 fisha karikimi dhe AUDIO JACK (AUX)
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mp3 per makine me fishe 2 fisha karikimi dhe AUDIO JACK (AUX)
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza

Set: MP3 + kufje me bluetooth + mbajtese telefoni per makine, 0602XZBBBN004

2 490,00 Lekë
4 070,00 Lekë
0602XZBBBN004
10000 Artikuj
Ngjyra
Pack content
Sasia

 • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
 • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
 • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.