Çmimi i zbritur
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Mbajtese celulari per makine Carmount
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza
 • Kufje me Bluetooth Remax RBT-27 per te gjithe celularët , te zeza

Set: Kufje me Bluetooth dhe Mikrofon + Mbajtese per celular, 0802XZBBBN1

2 000,00 Lekë
2 580,00 Lekë
0802XZBBBN1
10000 Artikuj
Ngjyra
Pack content
Sasia

 • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
 • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
 • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Set:  Kufje me Bluetooth dhe Mikrofon + Mbajtese per celular