Çmimi i zbritur

Ekspres Kafeje me Luge, KA 5978

9 499,00 Lekë
9 999,00 Lekë
203203XZOZN001

kapaciteti 4 gota

me avull për të lyer qumështin për kapuçin dhe për përgatitjen e pijeve të nxehta

e lehtë për tu pastruar 

lugë kafeje

fikje automatike

rezervuari i presionit (3.5 bar) përafërsisht.

Kapaciteti 220 ml

me valvul sigurie

çelës selektor për kafe ose avull

funksioni i lehtësimit të presionit automatik kur është i fikur

drita e pilotit

enë qelqi me shenja të nivelit të ujit (GK 5412)

pesha përafërsisht 2.2 kg

permasa 22.4 x 16 x 30 cm

Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Ekspres Kafeje me Luge, KA 5978