Çmimi i zbritur
 • Portofol per meshkuj, kaf, me logo
 • Rrip per meshkuj, kaf
 • Byzylyk unisex, me sfera kafe dhe kryq
 • Portofol per meshkuj, kaf, me logo
 • Rrip per meshkuj, kaf
 • Portofol per meshkuj, kaf, me logo
 • Portofol per meshkuj, kaf, me logo
 • Portofol per meshkuj, kaf, me logo
 • Portofol per meshkuj, kaf, me logo

Set: Portofol + Rrip + Byzylyk per meshkuj, XYRDP2807BN003

1 390,00 Lekë
2 270,00 Lekë
XYRDP2807BN003
Pack content
Sasia
Out-of-Stock

 • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
 • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
 • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Set: Portofol + Rrip + Byzylyk per meshkuj