Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
Çmimi i zbritur
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX
 • Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX

Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX

2 990,00 Lekë
3 490,00 Lekë
0806XZBB003
Sasia

 • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
 • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
 • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kasetofon me Bluetooth, USB, SD Card, AUX

Specifikimi i Bluetooth: V2.0
Radio digjitale FM me cilësi të lartë
Suporton lexuesin e kartave USB / SD / MMC
Suport Audio: MP3 / WMA / APE / FLAC / WAV etj
Suport te telekomandës
Kontroll i volumit.
 kontrollit të trefishtë, bas, ekuilibër dhe fader
Përzgjedhja e shumëfishtë e skenës EQ: Jazz, rock, pop, klasik etj.
specifikimet:
Mbështetja e formatit muzikor: MP3 / WMA
Lloji: Car MP3 Player
Funksioni i veçantë: Radio FM, Bluetooth, Telefonata falas, MP3 Player, disk flash USB
Tensioni: 12V
EQ-ja e integruar: Rock, Classic, Pops, Jazz
Versioni i Bluetooth: 2.0
Formati i medias: WAV, WMA, Mp3
Përmbajtja e paketës:
1 x JXD - 520 FM radio,
1 x Telekomande,
1 x Set i Veglave të Instalimit,
1 x Manuali i Përdorimit