• Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mp3 per makine modeli CAR S7 Bluetooth , AUX,USB Port dhe SD Port
 • Mp3 per makine modeli CAR S7 Bluetooth , AUX,USB Port dhe SD Port
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mp3 per makine modeli CAR S7 Bluetooth , AUX,USB Port dhe SD Port
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës
 • Mbrojtëse xhami për makinë , gri me ndriçim , me ngjitëse në xham dhe llastik mbledhës

Set: Mp3 per makine + Mbrojtese xhami per makine, XZBB2206BN001

1 290,00 Lekë
XZBB2206BN001
9985 Artikuj
Pack content
Sasia

 • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
 • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
 • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Set: Mp3 per makine + Mbrojtese xhami per makine