Set: 4 ne 1, XZBBS82707BN003307,28 Lekë1 373,34 Lekë1 247,92 Lekë1 561,47 Lekë

4 490,00 Lekë
7 160,00 Lekë
Sasia

Pack content

Mbajtese magnetike per celular qe vendoset tek ventilatori

MP3 per makine me 2 porta USB dhe Bluetooth M7SDSC00384.JPG

  • Wireless Fast Charge per te gjitha modelet Samsung te cilet suportojne karikim NFC
  • Portable, attractive design allowing easy access to your smartphone while charging
  • Porte hyrese  Micro USB 
  • Suporton modelet Samsung: Galaxy S 5, Galaxy S 4, Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge dhe Galaxy Note 3 po ashtu dhe  Galaxy S6, Galaxy S6 active, Galaxy S6 edge, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S7, and Galaxy S7 edge .

  • Por eshte i pershtatshem dhe per modelet e tjera Jo Samsung te cilet suportojne karikim NFC 

    Klikoni ketu per te pare videon e produktit

Kamera parkimi per makine, e zeze