Set: Mbajtese Sendesh + Mp3 Per Makine, XZBBS80409BN001572,93 Lekë1 017,07 Lekë

1 590,00 Lekë
3 580,00 Lekë
Sasia

Pack content

Mbajtese Sendesh per makine

Specifikimet 
Suporton telefonata Bluetooth me audion e makines, nderkohe qe mund te luani dhe muzike 
nepermjet lidhjes Bluetooth

Suporton USB, TF card, dhe muzika mund te jete ne formatet MP3/WMA/WAV 
Karikues i integruar nga 5V - 1000mA,eshte i vlefshem per te karrikuar celularin ose tabletin tuaj ne makine 
Parametrat teknologjike          
Modeli : Trasmetues FM X5
Voltazhi ne hyrje: 12 - 24V
Voltazhi ne dalje: 5V +/- 0.25
Rryma ne dalje : 1000mA (Max)

Specifikimet e Bluetooth
Versioni i Bluetooth: V3.0 + EDR (Versioni i fundit i integruar )


Frekuenca:
FM: 87.5MHZ - 108.0MHZ
Fuqia e transmetimit: 87dBuv / 107dBuv