Heart & Soul Eau de Parfum

3 600,00 Lekë
83008XYLRS004
3650 50 ml
Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.
Lloji i aromës: Lule - fruta Një përzierje mahnitëse frutash të përbërë prej manaferrave të diellit (ribes nigrum), kumbullat e kuqe, trëndafili dhe vanilja Heart & Soul Eau de Parfum – aromë emocionuese, tërheqëse, që të magjeps Një aromë plot inspirim dhe pasion: Ekstrakt frutash të frekëta si manaferrat e diellit dhe kumbullat e kuqe bashkohen me diellin e luleve të trëndafilit dhe me ëmbëlsinë delikate të vaniljes. Heart & Soul i jep çdo gruaje një shkëlqim shumë të veçantë.