Maske uji

2 990,00 Lekë
202505XWYYY001
Masa
Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

—ju ndihmon jo vetem per te eksploruar boten nenujore por edhe per te mesuar notin per te gjithe ata qe nuk e dine .
—pjesa e brendeshme eshte e perbere me materjal te bute silikoni gje qe nuk lejon futjen e ujit ne te .
— pjesa e hundes lidhet me nje tub qe merr ajrin nga siperfaqe te ujit me shume lehtesi .
—ne pjesen e siperme, ne brendesi te tubit ndodhet nje nje mini salva vita qe nuk lejon per asnje rast futjen e ujit permes tubit.
-ne pjesen ballore eshte vendi i kameres se ujit per te gjithe qe kan pasion filmimet.
— vjen ne 4 ngjyra , e zeze, blu , roz dhe bojqelli, me masat S-M dhe L-XL,
eshte thjesht fantastike .