Çmimi i zbritur

Smartband M4 me mates hapash dhe rrahjeve te zemres

1 490,00 Lekë
3 490,00 Lekë
0501XZYW006
Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Smartband M4 me mates hapash dhe rrahjeve te zemres

Monitoron hapat  

Largësia e udhëtimit

Mat Kalorite

 Kontrolluesi i zemrës

Monitorues I gjumit

 Ngarkimi me USB Wireless,

Multi-alarm

Kujtesa e thirrjeve dhe SMS,

 

M4 Pajisja ime

Grupi palestër Mylife është mënyra e përkryer për të monitoruar aktivitetin tuaj me saktësi. Kjo pajisje vazhdimisht mat vitalitetin tuaj, cilësine e gjumit dhe numrin i hapave. Bandet më të mira të fitnesit janë shumë më tepër se thjesht gjurmues hap pas hapi. Bandet e aktivitetit jane duke u bërë një pajisje Wellness. Grupi i duhur i palestrës për ju do të bazohet në nevojat tuaja individuale dhe sa aktive është jeta juaj e jetesës.

Multi-funksional

Smartbandi vjen me funksione të tilla si -shfaqja e kohës,

-shfaqja e hapave dhe

-monitorimi i normës së zemrës