Çmimi i zbritur

Smartband fitness tracker M3

1 290,00 Lekë
1 990,00 Lekë
80811XZBBS003
Ngjyra
Sasia

  • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
  • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
  • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Smartband M3
Ekran LCD
Water resistant
Monitorues i rrahjeve te zemres
Call/SMS reminder
Mates i hapave dhe i aktiviteteve te ndryshme sportive
Monitorues gjumi
Tregon kalorite e djegura
Sedentary Reminder
Lidhet me aplikacione te ndryshme te celularit tuaj
160*80 resolution color screen
Rripi i hiqet / zevendesohet me ngjyra te tjera